ПРОИЗВОДСТВО НА БЕТОН

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

КАЧЕСТВЕНИЯТ БЕТОН

Компанията разполага с модерна производствена линия, снабдена със съвременни технологии и ново оборудване. Това позволява на СТРОЙПРОЕКТ ООД да произвежда бетон с отлично качество и прецизност. По този начин осигуряваме едновременно висока производителност и ефективност в производствения процес.

Ние сме водещ производител и доставчик на бетонни смеси с високо качество. В нашето портфолио можете да намерите сулфатоустойчив бетон, водонепропусклив бетон, водонепропусклив бетон, мразоустойчив бетон, замазки, цименто-пясъчни смеси и варови разтвори.

Фирмата има налични два броя бетонови възела с капацитет на производство 100 м3/час.

Освен това разполага със специализирани транспортни средства – бетоносмесители, бетонпомпи, миксер – помпа и товарни автомобили.

НАШИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ

0 +
ВИДА РАЗТВОРИ
0 +
М3 БЕТОН

СТАНДАРТ ПРИ ПРОИЗВОДСТВО

В продължение на години, компанията се е развивала и диверсифицирала дейността си, като произвежда и разнообразни бетонени изделия

СТРОЙПРОЕКТ ООД е ангажирана с постигането на най-високите стандарти за качество и безопасност в производството на бетон и бетонени изделия. Компанията използва само висококачествени суровини и материали, които гарантират издръжливостта и устойчивостта на крайния продукт.

Част от клиентите ни са строителни компании, частни клиенти и други, които търсят бетон или бетонени изделие за своите строителни проекти. Компанията е гъвкава и може да се адаптира към нуждите и изискванията на всяка една индивидуална клиентска задача.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

АКТУАЛНИ ПРОЕКТИ

  +359 86 812 001