ПРОИЗВОДСТВО НА БЕТОН

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ДОВЕРЕНИЯТ ИЗБОР

Компанията разполага с модерна производствена линия, която е оборудвана с най-съвременното оборудване и технологии. Това позволява на СТРОЙПРОЕКТ ООД да произвежда бетон с високо качество и точност, като същевременно осигурява висока производителност и ефективност на производствения процес.

Произвеждаме и предлагаме на пазара висококачествени бетонови смеси: сулфатоустойчив бетон, водонепропусклив бетон, водоплътен бетон, мразоустойчив бетон, замазка, цименто-пясъчнен разтвор, варови разтвори.

Разполагаме с два броя бетонови възела.

Капацитетът ни на производство е : 100 м3/час

Фирмата разполага със специализирани транспортни средства – бетоносмесители, бетонпомпи, миксер – помпа и товарни автомобили.

НАШИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ

0 +
ВИДА РАЗТВОРИ
0 +
М3 БЕТОН

НАДЕЖДНОСТ И СИГУРНОСТ

В продължение на години, компанията се е развивала и диверсифицирала дейността си, като произвежда и разнообразни бетонени изделия

СТРОЙПРОЕКТ ООД е ангажирана с постигането на най-високите стандарти за качество и безопасност в производството на бетон и бетонени изделия. Компанията използва само висококачествени суровини и материали, които гарантират издръжливостта и устойчивостта на крайния продукт.

Част от клиентите ни са строителни компании, частни клиенти и други, които търсят бетон или бетонени изделие за своите строителни проекти. Компанията е гъвкава и може да се адаптира към нуждите и изискванията на всяка една индивидуална клиентска задача.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

АКТУАЛНИ ПРОЕКТИ

  +359 86 812 001