СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

СТРОИТЕЛСТВО НА НИВО

СТРОЙПРОЕКТ ООД е водеща компания в сферата на строителството на сгради и съоръжения. От момента на основаването си, компанията се стреми да предоставя на клиентите си висококачествени услуги и да се развива в съответствие с най-новите тенденции и технологии в отрасъла.

С опит от над 28 години в индустрията, нашата компания е специализирана в изграждането на различни видове сгради, включително жилищни, офисни и индустриални, пътни инфраструктури и други. Компанията предлага пълна гама от услуги, които включват проектиране, строителство и поддръжка на сгради.

Екипът ни е съставен от висококвалифицирани инженери, архитекти, строителни майстори и специалисти в различни области, които работят заедно, за да гарантират качеството на всяка една изградена сграда.

НАШИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ

0
КЛИЕНТА
0
ПРОЕКТА
0
НАГРАДИ

РАЗЧИТАЙТЕ НА НАС

Компанията разполага с най-съвременните машини и инструменти, за да осигури ефективно и безопасно строителство.

СТРОЙПРОЕКТ ООД е ангажирана с постигането на най-високите стандарти за качество и безопасност, като се стреми да изпълнява проектите си в срок и в рамките на бюджета. Компанията е гъвкава и може да се адаптира към нуждите и изискванията на всяка една индивидуална клиентска задача.

Гордеем се със своята репутация за висококачествени услуги и доволните клиенти. Ако търсите надежден и професионален партньор за строителството на вашата сграда или съоръжение, СТРОЙПРОЕКТ ООД е компанията, която може да ви помогне да постигнете вашите цели!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

АКТУАЛНИ ПРОЕКТИ

  +359 86 812 001